Címoldal

Miért éppen Face the Music?Üdvözlünk virtuális zeneáruházunkban!

Mi ez a név? Miért éppen Face the Music?

A FaceTheMusic egy független webáruház, egy kicsi családi vállalkozás. Nevezhetjük kis indie zene boltnak is, de ez félrevezető lenne, mert itt nem csak kizárólag indie zenéket találsz. Sőt! Nálunk mindent megtalálsz a legnagyobb sztároktól az úgynevezett indie (független) előadókig. Ez egy olyan webáruház, ahol reményeink szerint minden zene kedvelő és főként zene gyűjtő barátunk otthonára talál. Hisszük, hogy napjaink egyre szűkülő zenei piacán (és itt nem a digitális piacra gondolunk), mindig lesznek olyan "zeneőrültek", akik hajlandóak áldozni is kedvencükért, akik a zenét nem csak hallgatni szeretnék valahol út közben, hanem birtokolni is; akiknek még jelent valamit egy szövegkönyv, egy szép lemez borító vagy éppen egy gyönyörűen elkészített bakelit lemez kézbevétele.

A zenék gyűjtését, beszerzését magunk is szenvedélyből teszünk, hiszen minden munkatársunk nem csak szereti, hallgatja, hanem gyűjti is a zenét és büszkén dicsekszünk vele egymás között, ha sikerült beszereznünk egy elérhetetlennek tűnő, régen kiadott, ritka CD-t, egy szép bakelit lemezt vagy éppen egy csúcsminőségű koncertfelvételt blu-ray lemezen. Dicsekedj el vele Te is, ha tőlünk tudtad beszerezni kedvenced új lemezét vagy éppen egy olyan albumot, amiről nem is tudtad, hogy létezik, de nálunk rátaláltál (lehet nyomni a like gombot a Facebookon)!

Áruházunkban több, mint 1.000.000 tétel közül válogathatsz, legyen az CD, DVD, bakelit (Vinyl LP) vagy éppen zenei Blu-ray lemez. Kínálatunk (amely lefedi a teljes európai és amerikai nagykereskedelmi piacot) naponta frissül, így akár böngészés közben vagy a vásárlást megelőzően meg tudsz róla győzödni, hogy az általad kiválaszott termék van-e aznap raktáron, vagy ha éppen nincs, milyen beszerzési időre számíthatsz, ha mégis úgy döntesz, hogy kosárba teszed és megvásárolod (megrendeled) a kívánt terméket.

Kínálatunkban megtalálod az aktuális amerikai piacon forgalomban lévő összes zenei kiadványt, valamint rengeteg nem amerikai import terméket is, legyen az európai vagy éppen a mai napig a gyűjtők körében méltán népszerű japán Mini Vinyl Replica (Mini LP CD) formátum. Kereshetsz a másodvirágzását élő bakelit lemezek között, több mint 130.000 db fekete korong van kínálatunkban, melyek közül rengeteg a 180 grammos audiophile Vinyl, újdonságok és régi klasszikusok egyaránt.

Sajnos az utóbbi időben a kiadók nagyon sok terméküket törölték és vonták ki a forgalomból, ezért ha nem találsz rá a keresett lemezre, kérünk hogy jelezd felénk mit kerestél és mi felkutatjuk azt a világ bármely pontjáról, természetesen ha az adott kiadvány tényleg létezik fizikailag is, hiszen ugyancsak az elmúlt időszak tapasztalata az, hogy egyre több album csak digitális formátumban "lát napvilágot".


Jó böngészést és vásárlást kívánunk!

Vásárlási feltételekseparatorKapcsolatseparatorADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓseparatorInformáció a használt termékekrőlseparatorHírekseparatorMiért Face the Music?separatorGyíkseparatorPick Pack Pont
Powered by Pirín