Címoldal
Shepherd, Tom Wade - APOLLO 11

apollo 11

shepherd, tom wade

Vinyl LP

Kiadó: Grund Records
Lemezek száma: 2
Megjelenés dátuma: 2020-02-05
UPC: 5999555330166
Termékazonosító: TWS020

9 290,-



Tracklist

A1. Apollo 11 – Time Machine
A2. Statio Tranquillitatis (Pt.1) – The Plan
A3. The Mission
A4. Space
B1. Between Heaven & Earth (Pt.1) – Where are You God?
B2. Star Lights – The Vision
B3. Landing On The Moon – Energy Fields
C1. On The Moon
C2. Between Heaven & Earth (Pt.2) – Wish You were here
C3. Statio Tranquillitatis (Pt.2) – The Reality
D1. Flying Home – Recollections
D2. Dystopian Earth
D3. Twilight
D4. Prayer For Life

Az albumról:

„Az Apollo 11 küldetését gyakran az emberiség egyik legnagyobb teljesítményének nevezik. A Föld elhagyása, a sikeres holdra szállás és a felszínére való kilépés demonstrálja, bizonyítja a tudomány és a technológia hatalmát – amelyek egyre inkább meg próbálják határozni és uralni a jelen korszakot, és ezzel együtt hétköznapi életünk minden részletét.
Számomra ugyanakkor ez a küldetés sokkal inkább az egyénről szól. Arról az egyénről, aki hajlandó mindenről lemondani, hogy valami nagyobb birtokába jusson. A kiutazás a világűrbe egyben egy belső utazás is, amely magányon, küzdelmeken, bizonytalanságon és félelmeken vezet keresztül, miközben keressük azt, ami a Földön nem található. A Kék Bolygó az emberi civilizáció bölcsője és otthona, tele szépséggel, de egyben tökéletlenséggel, igazságtalansággal, szenvedéssel és csalódással is. Amikor felnézünk az égboltra, és feltárul előttünk a csillagos ég csodálatos végtelenje, rádöbbenhetünk arra a felfoghatatlan teremtő erőre, amely a világmindenséget alkotta. A távoli csillagok és galaxisok bámulatos fénye, a hatalmas égitestek folyamatos mozgása és tökéletes összhangja olyan ritmust követnek, amely emberi fül számára nem hallható. A Teremtő hívja szívünket, szólítja bensőnket, hogy visszatérjünk hozzá, az ő békéjéhez, tökéletességéhez és végtelenségéhez – a csillagokon túl.
Ezt a spirituális és lelki megtapasztalást hordozzák az album zeneszámai.”
Tom WADE Shepherd
 

Megjegyzés

Szállítási idő: kb. 3-5 nap
(raktárkészlettől függően!)
Vásárlási feltételekseparatorKapcsolatseparatorADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓseparatorInformáció a használt termékekrőlseparatorHírekseparatorMiért Face the Music?separatorGyíkseparatorPick Pack Pont
Powered by Pirín